ROHAM Budapest vacsora
2015. augusztus 21. írta: angelimatyas

ROHAM Budapest vacsora

_kulinariskiserletek_rohambudapest.png

Abban a szerencsében volt részem, hogy újra részt vehettem a ROHAM hajó Augusztus 20-i vacsorájának készítésében. Balla Margit séf mint mindig, most is pazar ételeket talált ki. Rövid képes beszámoló...

_kulinariskiserletek_raksalata.jpg

Első fogásként garnélasaláta marinált zöldalmával, citrusokkal, rukkolával. Az alma citrusok levével marinálódott, és mogyoró valamint szezám olajos vinegrettel érett.

_kulinariskiserletek_almaleves.jpg

Második fogás: Almaleves lilahagyma-lekvárral, serrano chips-szel, grissinivel.

_kulinariskiserletek_tarja.jpg

Főétel gyanánt tarjaszelet gorgonzolával és dióval töltött almával, steak burgonyával.

_kulinariskiserletek_almasretes.jpg

Desszertnek pedig "almás rétes" brick tésztával, zöldalma mousse-szal, almakompóttal, citromkrémmel és diógrillázzsal.

Remek este volt! Mindig élmény ilyeneket főzni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulinariskiserletek.blog.hu/api/trackback/id/tr997722794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása